DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ONS

2.386,80%0,98

BİST100

10.891,42%0,18

BİTCOİN

2234394฿%0.80429

a

Kütahya Porselen Hostech By Tusid Fuarı’na damga vurdu

Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı HOSTECH by TUSİD İstanbul, 25. kez düzenlendi. Kütahya Porselen fuarda, gastronomi sektörüne özel olarak tasarladığı yeni koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturdu.

Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı HOSTECH by TUSİD İstanbul, 20-24 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 25. kez düzenlendi. Kütahya Porselen fuarda, gastronomi sektörüne özel olarak tasarladığı yeni koleksiyonlarını katılımcılarla buluşturdu.

HoReCa sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan HOSTECH by TUSİD Fuarı,20-24 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Kütahya Porselen, fuarda Panio, Wellington, Soft, Aldente, Confit gibi koleksiyonlarının yanı sıra Gyoza, Corendon koleksiyonunun yeni desenlerini ve reaktif sır tekniği kullanılarak üretilen, her bir parçası tek ve benzersiz koleksiyonlarını sergiledi.

Dünya endüstriyel mutfak sektörünün buluşma noktası olan dev etkinlikte Kütahya Porselen, birbirinden özel yeni koleksiyonlarının yanı sıra Chef Taste Of, Crouton, Moderna, Bone Luz gibi koleksiyonlarını ve kahve kategorisinde Crash, Favo gibi öne çıkan ürünlerini de standında sergiledi.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen fuarda Kütahya Porselen Gastronomi Direktörü Şef Rafet İnce, Kütahya Porselen standında sunumlarıyla katılımcılara sıra dışı deneyimler yaşattı.

“Teknolojimiz ve yenilikçi tasarımlarımızla güvenle kullanılacak ürünler sunuyoruz”

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, fuarla ilgili şunları söyledi: “Kütahya Porselen olarak, uzun yıllardır hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok başarıya imza attık. Bu başarımızın arkasında kaliteli ürünlerimiz, yenilikçi tasarımlarımız, güçlü tasarım ekibimiz ve teknolojimiz var. HOSTECH by TUSİD Fuarı’nda da bunları göstermekten gurur duyuyoruz.”

Sürmeli, porselenin en önemli özelliğinin hijyenik ve sağlıklı olması olduğuna dikkat çekerek, “İçinde bulunduğumuz süreç bizlere sağlığın ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Biz de Kütahya Porselen olarak sağlıklı sofralar için çalışmaya devam ediyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız hammaddeler ve sırlar tamamen doğal ve zararsızdır. Ürünlerimiz çok yüksek ısıda pişirildiği için su emmeye dayanıklı hale gelir, yüksek dayanıklı sırrı sayesinde çatlamaya, çizilmeye karşı dayanıklı olup, bakteri barındırmaz ve kolay temizlenir. Bu sayede hem evlerde hem de otel ve restoranlarda güvenle kullanılabilir” dedi.

“Gastronomi sektörünün ihtiyaçlarını gözeterek üretim yapıyoruz”

Sürmeli, fuarda tanıttıkları yeni koleksiyonlar hakkında da bilgi vererek, “Gastronomi sektörünün ihtiyaçlarını gözeterek hazırladığımız koleksiyonlarımızda farklı tasarım uygulama metotları, desen-renk ve sır uygulamalarını kullandık. Bu koleksiyonlar, kullanıcılara eşsiz bir yemek deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ayrıca fonksiyonel, minimal ve çağdaş tasarımları ile depolama ve kullanım kolaylığı da sağlıyor. Koleksiyonlarımız katılımcılar tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Bizim için oldukça verimli bir fuarı daha geri de bıraktık. Fuar boyunca bizi ziyaret eden tüm misafirlerimize de teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sabancı Vakfı’nın ‘Ekim Zamanı’ etkinliği gerçekleştirildi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.