DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ONS

2.386,80%0,98

BİST100

10.891,42%0,18

BİTCOİN

2250526฿%1.196

a

Türk İstatistik Dernek Başkanı Turhan Menteş’e Onur Ödülü

Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü (TPYME) "Çetin Çeviz Proje Yöneticisi Ödülleri"nde Türk İstatistik Derneği (TİD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Menteş'e, TPYME Onur Ödülü verildi.

Proje Yöneticisi Ulusal Meslek Standardı’nın yaygınlaştırılması ve mesleki gelişimin teşvik edilmesi amacı ile ilk kez 2014 yılında verilen ve meslekte “En İyi”lerin ödüllendirildiği TPYME Çetin Ceviz Proje Yöneticisi Ödülleri”, 04 Mayıs günü Ankara’da 11’inci kez sahipleri ile buluştu.

Ödül Töreninde Konuşan Norm Eğitim Danışmanlık Derneği ve TPYME Yönetim Kurulu Başkanı Remime Koçoğlu, “TPYME olarak bu yolda ilerlerken, bize destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle, mesleğimize katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara, değerli üyelerimize, gönüllülere ve işbirliği yaptığımız tüm paydaşlara teşekkür borçluyuz. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılar, birlikte çalışmanın ve dayanışmanın gücünü bir kez daha kanıtlıyor. Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla ilerleyerek, projelerimizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancım tam. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” Dedi.

TPYME’nin meslektaşların birbirini tanıması, itibar tescili, liyakat ve gönüllülük ilkelerine dayanan sosyal bir mesleki dayanışma platformu olarak 2010 yılında kurulduğuna dikkat çeken Koçoğlu, “ Türk Proje Yöneticileri Meslek Enstitüsü, zaman içinde sadece öğrenciler için değil, aynı zamanda da kurumlar için de bir referans olmayı başararak, proje yöneticisi ulusal meslek standardının tanımlanarak kabul edilmesini sağlamış, proje Yöneticiliği mesleğinin tanıtım ve kabulüne öncülük etmiştir. “ şeklinde konuştu.

TPYME Onur Ödülünü alan TİD Başkanı Turhan Menteş,“Türk İstatistik Derneği olarak, projelerimizin yönetiminde ve uygulanmasında TPYME’nin rehberliğini ve standartlarını takip etmekten gurur duyduk.Bu ödül, bizim için sadece bir onur değil, aynı zamanda doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dünyanın en zengin şehirleri açıklandı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.